Política de privacitat

D’acord amb el que disposa el Reglament General (UE) 2016/679 de Protecció de Dades, us informem que:

Les persones interessades en fer una reserva o en obtenir més informació sobre els nostres serveis ens poden enviar dades personals per mitjà del formulari de contacte publicat en aquest lloc web. La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment atorgat en fer clic a la casella d’acceptació, al final del formulari de contacte.

El Serradell tractarà les vostres dades amb l’objectiu de contestar a les vostres demandes de reserva/ informació, i de prestar amb eficàcia els serveis requerits, i no les compartirà amb cap altra persona física o jurídica externa, tret dels casos d’imperatiu legal. Conservarem aquestes dades mentre no ens sol·liciteu que les eliminem.

El responsable del tractament de les vostres dades és el titular de “El Serradell”, establiment d’allotjament turístic inscrit al Registre de Turisme de Catalunya amb el número HUTG-021466.

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si El Serradell està tractant o no les seves dades personals. Les persones interessades tenen dret a accedir a llurs dades personals, com també a demanar la rectificació de les dades inexactes, i a sol·licitar-ne l’eliminació quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat amb què es van obtenir. El Serradell deixarà de tractar les dades, excepte per motius legals imperiosos, per a l’exercici de les seves obligacions legals o la defensa de possibles reclamacions.