L'experiència de viure la natura, lluny de tot

"Quan hi arribes és un d'aquells llocs on t'aturaries a fer fotos, però amb la gran sort que és aquí on et quedaràs a dormir."

Saray, abril 2018

En poques paraules

El Serradell és una antiga masia totalment reformada i de funcionament sostenible, situada al cor de l’espai natural de l’Alta Garrotxa, envoltada de boscs i silenci, i amb unes vistes impressionants.

El Serradell consta de dos espais completament independents, Ponent  i Llevant, amb entrades i zones exteriors separades, amb capacitat per fins a 6 persones cadascun.

Espais rurals a l'Alta Garrotxa

El Serradell Ponent

Encarat al sud-oest, aquest habitatge permet gaudir tot l’any del sol del vespre i de les postes de sol des de les finestres. Amb estances i habitacions molt acollidores, el recomanem per a grups de 4 o menys persones.

El Serradell Llevant

Encarat al sud-est, aquest habitatge rep els raigs de sol des de primera hora del matí, i tota la tarda a l’hivern. Amb estances i habitacions molt amples i espaioses, el recomanem per a grups de 5 o 6 persones.

Al cor de l'Alta Garrotxa

El Serradell pertany al municipi de Sales de Llierca, un dels menys poblats de Catalunya, i a l’espai natural de l’Alta Garrotxa: la part més feréstega, sorprenent i desconeguda de la Garrotxa.
El paisatge de l’Alta Garrotxa és espectacular. Al llarg de la història, la seva orografia extremadament abrupta ha dificultat els assentaments humans, i això ha permès la conservació gairebé intacta de l’espai natural.
A més, l’Alta Garrotxa compta amb un ric patrimoni rural, antropològic i cultural (ermites romàniques, jaciments arqueològics, masies catalogades, etc.) que des del Serradell es percep i s’entén només obrint els ulls.

Descobreix tot el que t'espera al Serradell